Töltés
Badacsonyi borvidék

Bortriatlon 2017

BORTRIATLON a Badacsonyi borvidéken, avagy fókuszban a Szürkebarát, a Kéknyelű és a Rizling. A badacsonyi borászok példaértékű összefogásának eredményeként megszületett a BORTRIATLON rendezvénysorozat, melynek keretében 3 bortúrával, 3 hónap - 3 hétvégéjére hívják a kalandra vágyókat.
Badacsony

Borbarangolás 2017

2017.03.11. - 06.10.
A badacsonyi télben és tavaszban 19 szombaton 16 kiváló BORÁSZAT – 3 ÉTTEREM – 133 féle BORait ízlelheted meg!
Badacsony

Tanúhegyek Teljesítménytúra 2017

2017. május 20 - 21.

Badacsonyi tanúhegyek gyalogos és kerékpáros teljesítménytúrák a Balaton-felvidék legszebb tájain. A 10, 20, 30 és 50 km-es teljesítménytúrák a tanúhegyek, a Tapolcai-medence és a Káli-medence területét érintik. A választható útvonalakat végig jelölések és ellenőrzőpontok jelzik. A gyalogos túrák mellett kerékpáros túrák is indulnak hasonló útvonalon. Rajt és cél a badacsonytördemici Faluház udvarán.
Info:
Cím: 8263 Badacsonytördemic , Hősök u. 12.
Balaton

Balatoni Minimax Hajó 2017

Izgalmas nyári kalandok várják a csemetéket és szüleiket a 2017-es Balatoni Minimax Hajón. Vitorlákat felhúzni, mosoly üzemmódot bekapcsolni és indulhat a játék Pici Cicával, Maci Kutyával és a kedvenc gyerekzenekarokkal. Várjuk a Balatonon a kicsiket és nagyokat. Lesz itt tombola, koncert, arcfestés, rajzolás, hajókázás, társasjáték, fotózás, bébi sarok és persze móka, kacagás, vidámság. Info:
Telefon: +3684310050
Fax: +3684310050
Honlap: www.balatonihajozas.hu
JEGYVÁSÁRLÁS
E-mail cím: sales@balatonihajozas.hu
Badacsony

Badacsonyi Borhetek 2017

Borgasztronómiai fesztivál

2017. július 14 - 30.

Helyszín: 8261 Badacsony , Badacsony Díszpark

A badacsonyi borok saját karakterrel bírnak. Nem véletlen, hogy a Badacsony borát az istenek nektárjának nevezik. A Badacsonyi Borvidék leghíresebb és legnevesebb borászatai gondoskodnak július utolsó két hetében arról, hogy az idelátogató vendégek az istenek nektárjának legjobbjait kóstolhassák. Az estét színpadi fellépők és előadók teszik színesebbé, akik mindenféle stílusban koncerteznek annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítsanak. A badacsonyi bor és termelőinek ünnepe, kulturális és szakmai műsorokkal, előadásokkal, folklór és könnyűzenei programokkal, kézműves bemutatókkal várja a vendégeket.

Badacsonyi bulihajó

Badacsonyi diszkóhajózás

Badacsonyi diszkóhajózás nyáron, bulihajó hetente kétszer a Balatoni Hajózás hajóival.
Badacsonyi bulihajó nyáron csütörtöki és szombati napokon. A Balatoni Hajózási Zrt. diszkóhajót indít a badacsonyi hajókikötőből.

Fergeteges diszkóparty hajóink fedélzetén!

Badacsony

Rózsakő Fesztivál 2017

2017. augusztus 17 - 20.
Tizedik alkalommal kerül megrendezésre Badacsonyban a Rózsakő Fesztivál a Hegy, víz, bor és szerelem jegyében!
Badacsony

Badacsonyi Fényvarázs és Ünnepi Megemlékezés 2017

2017. augusztus 19.

Badacsonyban az államalapítás ünnepe előtt, 2017. augusztus 19-én, egy igazán látványos vízi parádénak, az ország egyik legszebb vitorlás felvonulásának lehetünk tanúi. Rengeteg fényben pompázó hajó halad el a szemed előtt.
Impozáns látványelemekkel megtervezett rendezvény, mintegy 40-50 feldíszített vitorlás kivonulása a Badacsony és Badacsonyörs közötti vízterületre.

Info: Cím: 8261 Badacsony , Móló

Badacsony

Tűzijátéknéző sétahajó indul a kikötőből

2017. augusztus 20.
Élvezd hajóról a balatoni tűzijátékokat! Augusztus 20.-án a BAHART tűzijátéknéző járatot indít Badacsonyból. Az indulási időpontokkal és az árakkal kapcsolatban részletes információkért érdeklődj a pénztáraknál!

Info: Honlap: www.balatonihajozas.hu E-mail cím: info@balatonihajozas.hu | badacsony@balatonihajozas.hu Cím: 8261 Badacsony , Kikötő

Badacsony

Badacsonyi Szüret 2017

2017. szeptember 9 - 10.
A régió egyik legimpozánsabb őszi rendezvénye, az idegenforgalmi szezon méltó zárása. Az ország leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulása a 71-es számú fő közlekedési úton Badacsonytomaj és Badacsony közötti szakaszán zajlik, ahol felvonulnak a környékbeli települések képviselői, néptánc együttesek, legionáriusok, magyarországi borrendek, kopjások, huszárok és zászlóforgatók, tűzzsonglőrök, fúvószenekarok, lovas fogatok.
A rendezvény ideje alatt a saját karakterrel bíró badacsonyi borokat a helyi boros gazdák kínálják. Mindenkit szeretettel várnak!